Az élmény akkor lesz teljes, ha a természetben eltöltött idő párosul a jól megválogatott felszereléssel és a használatához szükséges tudással.

Rövidebb bushcraft a lakóhelyünk környéki erdőben, vagy napokig, hetekig tartó kaland a vadonban? Szélsőséges időjárás, vagy kellemes kirándulóidő?

Egy biztos!

A jól kiválasztott és megválogatott felszerelés, ruházat döntően befolyásolják az élményt. A bushcrafter.hu csapata tapasztalatból tudja, hogy a jó élmény egyik titka a megfelelő felszerelés és a használat ismerete.

Sok éven át megtapasztaltuk, hogy a túrázáshoz, buschcrafthoz nagyon nehéz valódi szakértő tanácsokat kapni és a valóban szükséges, megfelelő felszerelést összeválogatni, beszerezni.

Láttuk kezdő és amatőr barátainkon, mekkora kudarcot jelent egy nem megfelelő ruházat, alkalmatlan eszköz kiválasztása. Láttuk, ahogy szívtelen dilettáns kereskedők amatőröknek adnak el soha ki nem használható méregdrága, nem odaillő felszereléseket.

Igyekeztünk jó tanácsot adni, annak, aki kért, hosszú ideig üzemeltettünk egy internetes portált, ahol minden tapasztalatunkat megosztottuk az érdeklődőkkel, de úgy éreztük ennél többet is képesek vagyunk tenni.

A bushcrafter.hu azért született, hogy megoszthassuk a tudást, tapasztalatot a témában. Közösséget hozzon létre és sok emberrel megszerettesse ezt az életmódot.

Ebben a blogban olvashattok a fontos tudnivalókról, mint az erdőlátogatás szabályai, korlátozások. Hasznos tudnivalók, mindenről a témában. Helyekről, ahová érdemes ellátogatni. Felszerelésekről és használatukról. És még rengeteg jótanács, tipp és tudnivaló kap itt helyet.